Romania a invins Andorra cu 4-0 in preliminariile CM 2014! Video!

1127

Echipa nationala a Romaniei a invins, marti, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa Andorrei, in cel de-al doilea meci sustinut in grupa D a preliminariilor CM 2014 (Cupei Mondiale din 2014). Aceasta este prima victorie a Romaniei pe Arena Nationala, dupa remizele cu Franta, Belarus si Uruguay.

Golurile partidei au fost marcat de Torje ’29, Lazar ’44, Gomes ’90+1 autogol si Maxim 90+3.

Romania a deschis scorul in minutul 29, cand dupa o actiune purtata de Tanase pe partea stanga, acesta a pasat la Costin Lazar, care a prelungit pentru Marica, acesta i-a pasat lui Torje, care a sutat din prima de la 14 metri lateral dreapta la coltul lung.

In minutul 44, Costin Lazar a inscris cu un sut de la 22 de metri.

In minutul 90+1, Gaman a reluat spre poarta cu o lovitura de cap o centrare venita de pe partea stanga, mingea a lovit bara, insa aceasta a ricosat din spatele portarului Gomes in poarta.

Alexandru Maxim a dus scorul la 4-0, care dupa o actiune personala pe partea stanga, a sutat la coltul scurt al portii aparate de Gomes.

Cartonas galben: Lima ’51.

Jocul a fost condus de o brigada din Muntenegru, alcatuita din Pavle Radovanovici la centru, ajutat de Dragan Vujovici si Veselin Radunovici, in timp ce Jovan Kaludjerovici a fost rezerva.

In calitate de Comisar FIFA a fost delegat Steen Michael Dahrup (Danemarca), iar observator de arbitri a fost Vladimir Petrov (Ucraina).

Portarul Ciprian Tatarusanu a fost huiduit de catre spectatorii prezenti in stadion in momentul in care l-a inlocuit pe Bogdan Lobont. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Tanase in minutul 80, cand a fost schimbat de Alexandru Maxim. De altfel, Tanase a fost huiduit de mai multe ori de toti suporterii prezenti la meci.