Romania gazduieste Campionatele Europene de kickbox pentru seniori!

1219

550 de sportivi din 35 de tari vor participa marti dimineata la deschiderea oficiala a Campionatelor Europene de kickbox dedicate seniorilor, care se vor desfasura in perioada 27 noiembrie-1 decembrie, la Sala Polivalenta din Capitala, intrarea urmand sa fie libera.

La evenimentul organizat de Federatia Romana de Arte Martiale de Contact (FRAMC) in parteneriat cu World Association of Kicboxing Organizations (WAKO) vor fi prezenti presedintii a 35 de federatii nationale din Europa, dar si conducatorul forului mondial, Ennio Falsoni, se arata intr-un comunicat al organizatorilor remis agentiei MEDIAFAX.

„Cu siguranta va fi cea mai importanta competitie dedicata amatorilor care a fost organizata anul acesta in Romania fiindca sunt zeci de delegatii, iar in total avem peste 700 de sportivi si oficiali. Este o desfasurare de forte imensa si ne bucuram ca tara noastra a fost selectata pentru a gazdui aceasta competitie”, a declarat presedintele FRAMC, Dorel Bulearca.

De-a lungul celor cinci zile de competitie, sunt programate cinci probe, point fighting veterans, kick light, musical forms, point fighting si full contact, castigatorii categoriilor de la ultimele doua urmand sa se califice la World Combat Games din 2013. Delegatia Romaniei este formata din 30 de sportivi, din ea facand parte si Amansio Paraschiv, care este campionul european en-titre la categoria 67 kilograme in full contact.