1osssssRomania va fi reprezentata de 47 de jucatori la Campionatul European de snooker organizat la Bucuresti intre 18 si 29 martie, au anuntat marti reprezentantii Federatiei Romane de Snooker.

La competitia destinata jucatorilor Under 21, Romania va avea 8 echipe de cate doi jucatori, trei dintre ei participand si la concursul de seniori.

La Campionatul European de seniori vor participa 9 echipe la barbati, doua de fete si sase in concursul master.

„Romania trebuia sa organizeze anul acesta un campionat mondial de snooker, dar la rugamintea expresa a presedintelui Federatiei Europene de Snooker ne-am asumat o responsabilitate mare si am acceptat organizarea campionatului european care ar fi trebuit sa aiba loc in Israel. Este un record de participare a jucatorilor romani la o astfel de competitie, acesta fiind unul dintre motive. Am convingerea ca intr-un scurt timp un roman va ajunge in main-tour”, a declarat presedintele Federatiei Romane de Snooker, Francisc Toba.

La aceasta editie a Campionatului European de snooker, care va avea loc intre 18 si 29 martie la Hotel Caro din Bucuresti, jucatorii romani vor avea o tinuta noua, dupa un model britanic retro.

Campionatul European de snooker, juniori si seniori echipe – categoria amatori, organizat de FR Snooker si Asociatia Europeana de Biliard si Snooker, in parteneriat cu Innovation Travel, va reuni la Bucuresti peste 250 de participanti din peste 30 de tari. Pe 23 martie, Innovation Travel va organiza la Sala de Marmura a Casei Presei o gala nationala dedicata snookerului.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.