Romanian International Darts Open va fi organizat la Hotel Intercontinental!

787

Romanian International Darts OpenFederatia de Darts din Romania va organiza, pentru a patra oara, Romanian International Darts Open, intre 27-29 septembrie 2013 la Hotel Intercontinental din Capitala, potrivit agerpres.ro.

Romanian International Darts Open va reuni peste 200 de concurenti, avandu-i invitati de onoare pe vicecampionul mondial Tonny O’Shea si pe ocupantul locului trei in lume, Darryl Fitton. Participantii vor veni din intreaga Europa.

Cea de-a patra editie a competitiei se va bucura de cea mai mare participare, Federatia de Darts din Romania asigurand premii in valoare de 6.000 de euro. Programul competitiei prevede vineri antrenamentul pentru competitie, sambata desfasurarea concursului de simplu (masculin si feminin), semifinalele (care vor fi transmise de voyo.ro) si finala, televizata incepand cu ora 20,00 de Sport.ro, iar duminica vor fi concursurile de dublu.

Inaintea evenimentului va fi organizat un meci demonstrativ intre Tony O’Shea si Darryl Fitton. Partida va incepe la ora 21,00 si va fi gazduita de Cetatea Berarilor (Bd. Camil Ressu, Nr. 41).