Romanul pentru care s-au batut Lazio Roma si Manchester City refuza nationala Romaniei

981

Vlad Marin a semnat cu City si incepe marti antrenamentele la campioana Angliei. Pustiul de 17 ani era anuntat de specialisti printre titularii lui Lazio in anii viitori, dar a preferat sa aleaga provocarea uriasa venita din Premier League!

Vlad spune spune ca nu banii l-au determinat sa aleaga City: „Nu ma simteam suficient de apreciat la Roma. Nu pentru bani plec la City, vreau doar sa cresc, sa ajung un jucator bun”.

Marin vrea sa fie noul Bale. Nu pentru pustii Romaniei! N-a mai fost convocat la nationala si va juca pentru Italia.

„Multa lume imi spune ca seman cu Alex Kolarov, dar ma inspir de la Bale. Am mult de munca, doar la asta ma gandesc. La nationala Romaniei nu am mai fost chemat, asa ca raman italian”, a spus Marin pentru www.sport.ro.

Roberto Mancini a insistat pentru transferul lui Vlad, pe care-l considera o solutie pe termen lung la City! Sefii lui Lazio au innebunit cand au aflat ca unul dintre cei mai tari pusti de la Academia clubului pleaca la City.

„Mancini n-a fost corect. Trebuia sa ne sune sa ne spuna ce planuri are. Nu s-a comportat cum trebuia. Noi puteam sa ii oferim lui Marin un contract, dar daca am fi facut asta, ar fi trebuit sa mai platim inca 10 contracte si altor copii de la Academie. Asta ne-ar fi ruinat bugetul!”, a spus directorul sportiv Igli Tare in Gazzetta dello Sport.

Sursa: sport.ro