Situatie incredibila la Gloria Bistrita! Doi dintre oamenii de baza ai echipei lui Nicolae Manea din primele zece etape ale actualei editii de campionat, Romario si Laio, vor fi obligati sa paraseasca Romania in termen de doua saptamani, deoarece le-a expirat dreptul de sedere!

Cei doi jucatori au venit in Romania legal, primind drept de sedere pentru trei luni de la data primei intrari in tara. La expirarea acestui termen, fotbalistii nu au parasit Romania, astfel ca Biroul pentru Imigrari Bistrita-Nasaud a emis pe numele celor lor decizii de returnare, prin care Romario si Laio sunt obligati sa iasa din tara in termen de 15 zile.

In aceasta editie a Ligii I, Romario a evoluat pana acum pentru Gloria Bistrita in toate cele zece etape, iar Laio a jucat in sapte meciuri si a marcat un gol.

Situatia nu este insa una noua in fotbalul romanesc. In anii trecuti, practica era ca jucatorii care se gaseau in aceasta situatie sa treaca frontier intr-o tara vecina pentru 24 de ore, dupa care reveneau in Romania si primeau din nou drept de sedere pentru trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.