Ronaldo are probleme cu greutatea! Va incerca sa slabeasca intr-un reality-show de 3 luni

1061

Diagnosticat cu o deficient,a a tiroidei, fostul mare internat,ional brazilian Ronald are serioase probleme cu greutatea dupa retragerea de la Corinthians, de la inceputul lui 2011. “Il Fenomeno” nu are insa dificultat,i in a-s,i recunoas,te situat,ia, astfel ca va participa la un reality-show de-a lungul caruia va incerca sa slabeasca, urmand o dieta speciala s,i un program de antrenament.

„Am o problema cu greutatea. Este o adevarata trauma”, a declarat Ronaldo, acum in varsta de 35 de ani. „Am avut numeroase provocari si aceasta nu va fi usoara: cei care au incercat sa slabeasca stiu acest lucru. Dar, cu multa buna dispozitie, trecem peste tot”, a mai spus fotbalistul Ronaldo.

Fostul “Balon de Aur” a marturisit s,i ca vrea sa fie in forma pentru meciul amical contra „Prietenilor lui Zidane”, care va avea loc la Porto Alegre, la finalul anului.

„L-am ales pe Ronaldo pentru a arata oamenilor ca se pot intampla astfel de lucruri chiar s,i in situat,ia in care au facut sport toata viata. Corpul lor se va resimti dupa retragere si, imediat ce vor adopta o viat,a mai sedentara, vor aparea problemele”, a decarat unul dintre preparatorii fizici care va coordona exercitiile fizice ale fostului jucator.