Ronnie O’Sullivan isi anunta iar RETRAGEREA din snooker!

1060

ronnie osullivan Cvadruplul campion mondial de snooker Ronnie O’Sullivan, care s-a calificat an semifinalele Campionatelor Mondiale aflate in plina desfasurare la Sheffield, a anuntat ca ia din nou in calcul retragerea din activitate, asa cum a mai facut-o si in decembrie, singurul motiv pentru care s-a razgandit fiind, spune el, mai in gluma, mai in serios, ca are nevoie de destui bani pentru a plati taxele restante pentru scoala copiilor lui.

„Mi-am dat seama ca nu-mi lipseste snooker-ul, dar ca am nevoie de bani”, a spus, pentru BBC, O’Sullivan, 37 de ani, campion mondial in 2001, 2004, 2008 si anul trecut. „Ca sa fiu cinstit, joc pentru a-mi putea plati restantele, vreo 3 sau 4, la taxele scolare ale copiilor. Nu stiam pana unde voi ajunge la aceste Mondiale, dar cu calificarea in semifinale am strans ceva bani, asa ca voi putea achita datoriile”, a spus campionul, care a subliniat, surprinzator: „Snooker-ul nu-i pentru mine, cred ca acesta va fi ultimul meu concurs, va fi cantecul meu de lebada”.

Jucator ambidextru, O’Sullivan este considerat cel mai inventiv jucator care a practicat vreodata acest sport. In semifinale el il va intalni pe Judd Trump, al 4-lea favorit al turneului. In continuare, insa, actualul campion al lumii va mai efectua 10 turnee demonstrative, in urma semnarii unui contract cu sponsorul personal.