Rooney s-a dat pe WRESTLING. Ce REACTIE a avut englezul cand a fost JIGNIT in fata fiului sau

930

Wayne Rooney, vedeta lui Manchester United, a fost prezent intr-un show de wrestling.

Tot show-ul WWE Raw este vineri seara de la ora 23.00, in premiera la Sport.ro.

Wayne Rooney a ajuns fata in fata cu Bad News Barrett, superstarul din WWE cu care se afla intr-un conflict inca din luna februarie – atunci, Man United a eliminat-o pe Preston North End din Cupa Angliei cu 3-1, ultimul gol venind in minutul 88 dintr-un penalty.

Barrett l-a acuzat pe Rooney atunci ca a simulat, Rooney i-a raspuns spunand ca il va readuce in ring pe legendarul Stone Cold Steve Austin, retras acum multi ani.

WWE-ul a mers in Anglia pentru mai multe show iar Rooney si-a facut aparitia alaturi de baiatul sau la Raw-ul ce a avut loc in Manchester! Barrett a profitat de ocazie si l-a insultat pe Rooney, spunandu-i ca Manchester United nu are nicio sansa sa castige titlul in Premier League.

 Barrett a dus insa lucrurile la un nou nivel – i-a spus lui Rooney ca nu vrea sa-l faca de ras in fata fiului sau, adaugand ca „oricum simte asta de fiecare data cand intri pe terenul de fotbal”. Rooney a reactionat lovindu-l pe Barrett! De situatie a profitat adversarul lui Barrett din acel meci, Cesaro, reusind sa castige meciul.

sursa: sport.ro