Rooney SOCHEAZA: Am fost la milimetru de moarte!

766

Accidentarea horror a lui Wayne Rooney care l-a scos din fotbal pentru o luna a fost aproape sa-i incheie viata! Doctorii i-au spus lui Rooney de situatia grava in care a fost cand a suferit o taietura de 15cm pe coapsa la meciul cu Fulham de acum 2 saptamani. Rooney a fost aproape sa-i fie taiata artera femurala, ceea ce ar duce la moarte in mai putin de 10 minute daca nu se intervine foarte rapid!

„Am fost foarte norocos, sa fiu sincer, pentru ca a fost la cativa milimetri de artera. L-am intrebat atunci pe doctor daca pot sa plec pe picioare de pe teren. Fiul meu, Kai, era in tribune si nu am vrut sa ma vada scos pe targa. Dar mi-a spus ca e prea periculos.

Doctorul mi-a spus ca multi jucatori ar fi lesinat cand vedeau taietura. Au incercat sa o acopere in vestiar si sa puna ceva pentru a preveni o infectie, dar le-am spus ca vreau sa ma uit” a povestit Rooney, citat de Daily Mail.

Rooney a mai dezvaluit ca Alex Ferguson l-a dorit inca de cand avea 13 ani, managerul lui United sunandu-i atunci parintii: „Am spus de multe ori ca atata timp cat sunt dorit aici voi fi jucatorul lui United. Vreau sa joc aici inca 10 ani de acum incolo” a mai spus Rooney.