Rummenigge despre meciul cu Barcelona: Avem un oarecare avantaj!

834

Karl-Heinz RummeniggePresedintele Consiliului de Administratie al clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat, vineri, ca este foarte incantat de faptul ca adversara din semifinalele Ligii Campionilor va fi cea mai buna echipa din Europa, FC Barcelona, informeaza uefa.com.

„In opinia mea, FC Barcelona este emblematica in cupele europene. In ultimii ani a castigat Liga Campionilor de mai multe ori decat orice alta echipa. Este cea mai buna echipa din Europa in acest moment, cu un potential fantastic de atac. Am jucat cu ei in 2009 si a fost foarte greu. Imi amintesc bine cum a fost si nu imi place sa ma gandesc la asta, pentru ca a fost foarte dureros. Oricum, avem o oportunitate minunata de a arata ca am devenit mult mai buni. Vor fi doua meciuri foarte bune, la cel mai inalt nivel posibil. In plus, consider ca avem un oarecare avantaj prin faptul ca vom juca turul acasa. Sunt foarte incantat ca vom intalni cea mai buna echipa din Europa. In continuare consider ca FC Barcelona este marea favorita pentru castigarea Ligii Campionilor”, a spus Rummenigge.

Reprezentantul FC Barcelona la tragerea la sorti de la Nyon, Andoni Zubizaretta, s-a declarat incantat de rezultat: „Este o dubla mansa foarte buna. In semifinale sunt patru echipe mari, carora le place cu adevarat sa joace fotbal. Si suntem bucurosi ca ne aflam aici”.