Rusescu ar putea evolua in grupele cupelor europene la Steaua!

835

Situatia complicata a lui Raul Rusescu de la Sevilla, unde nu a intrat in gratiile antrenorului iar concurenta pe post este acerba face ca impresarul acestuia sa ia in calcul readucerea sub forma de imprumut la Steaua.

Giovanni Becali, agentul lui Raul Rusescu, a dezvaluit ca va purta o discutie cu sefii celor de la Seviila, pentru ca golgeterul Ligii 1 sa se intoarca in Ghencea. Atacantul ar urma sa fie imprumutat cel putin pina in iarna, salariul sau fiind suportat in totalitate de club.

„Vad ca tot nu joaca Rusescu si nu vreau sa cred ca a fost adus la Sevilla peste capul antrenorului. Voi vorbi vineri cu Monchi, directorul lor sportiv si e posibil ca Rusescu sa fie imprumutat la Steaua, sa joace si sa-l plateasca spaniolii. Sevilla l-a luat chilipir, pentru ca suma a fost mica pentru ei”, a spus Giovanni Becali la DolceSport.

Daca mutarea se va realiza, Rusescu va putea evolua pentru Steaua in cupele europene, incepind cu faza grupelor, chiar daca a bifat deja doua meciuri in Europa League pentru spanioli.