Rusine MONDIALA: in ce HAL poate sa arate GAZONUL pe care se va juca Petrolul-Steaua

551

Suprafata de joc care va gazdui meciul Petrolul-Steaua e execrabila.

Organizatorii se scuza spunind ca „doar 20 la suta din teren e afectat, am pierdut razboiul cu rimele”.

Stadion de 5 stele caut suprafata de joc decenta. Acesta ar trebui sa fie anuntul care sa insoteasca in aceasta perioada orice afis al unui meci de fotbal care urmeaza sa se dispute pe stadionul „Ilie Oana”. Iar diseara, arena va gazdui un clasic al fotbalului romanesc: Petrolul – Steaua.

Suprafata de joc s-a deteriorat atit de tare incit in momentul de fata exista inclusiv dilema daca ea mai poate fi declarata de arbitru practicabila. Iarba a disparut pe mare parte din teren, iar explicatia celor care ingrijesc gazonul e halucinanta: „Din cauza rimelor s-a ajuns in situatia asta, se intimpla si pe alte arene din tara acest fenomen. Totusi, nu e distrus 80 la suta din cimpul de joc, ci numai 20 la suta”.

Desi conducerea Petrolului anuntase ca va pleca de la Ploiesti pentru a disputa in alta parte meciurile considerate acasa, s-a decis ca disputa cu Steaua sa se joace tot pe „Ilie Oana”.

„S-au gindit, probabil, ca va veni multa lume, ca vor vinde bilete, ca vor incasa bani, dar e pacat ca acel stadion in care s-au bagat atitia bani sa aiba un asemenea teren, care ar putea fi intretinut cu sume incomparabil mai mici”, a declarat ieri secundul lui Radoi, Nicolae Dica.

Daca vor vinde toate cele 14.000 de bilete, ploiestenii vor face o reteta financiara de 90.000 de euro.

„Ma intrebati daca m-am pregatit pentru terenul din Ploiesti? M-am gindit si eu la asta, dar ce ar trebui sa fac ca sa fiu pregatit pentru un gazon prost?”
Aymen Tahar, mijlocas Steaua

17.500.000 €
a costat arena din Ploiesti, care a fost inaugurata in 2011

sursa: gsp.ro