S-a AFLAT: DE CE nu a mai venit Teixeira la Steaua, in vara

913

S-a aflat motivul pentru care Teixeira nu a mai venit la STEAUA in vara.

Becali l-a vrut in vara pe Teixeira, dar transferul nu s-a mai facut. Fostul mijlocas al Petrolului, acum la Astra, a vorbit pentru prima data despre discutiile cu Steaua

Steaua l-a curtat pe Teixeira, Becali s-a intalnit cu el intr-un mall din Bucuresti, pentru o discutie privata, dar transferul nu s-a mai facut.

Fostul mijlocas al Petrolului recunoaste discutiile cu Steaua, dar spune ca a existat o persoana in club care nu l-a vrut: Mirel Radoi.

„S-a vorbit foarte mult, dar pana la urma nu m-am dus la Steaua, nu am semnat. Am fost doua luni in vacanta in Portugalia si au fost niste discutii, dar nimic concret ca sa putem ajunge la un acord.”

„Nu tot ce s-a scris despre mine si Steaua a fost adevarat. Nu au fost cu adevarat interesati de mine, sau mai corect spus, antrenorul pe care il avea Steaua atunci (Mirel Radoi) nu m-a vrut.”

 „Daca nu am ajuns pana acum la Steaua, nu cred ca se mai intampla ceva. Nu resping nicio oferta, dar acum sunt la Astra si obiectivul nostru este sa ne batem la titlu”, a spus Teixeira la DigiSport.

sursa: sport.ro