S-a ales PRAFUL de Tamas. E INCREDIBIL ce se INTAMPLA cu fotbalistul dat AFARA de Steaua acum 3 luni

860

Tamas nu traverseaza cea mai buna perioada a sa, dupa plecarea de la Steaua.

Dat afara de la Steaua la scurt timp dupa debutul sezonulul, dupa ce a ratat unul din antrenamentele conduse de Mirel Radoi, Tamas nu a parut sa regrete prea mult despartirea de gruparea in tricoul castiga trei trofee la finalul campionatului trecut (Liga 1, Cupa Romaniei si Cupa Ligii). Si-a gasit echipa la inceputul lui septembrie, semnand cu galezii de la Cardiff City, grupare ce evolueaza in Championship (liga a doua din Anglia) si tinteste promovarea in Premier League.

De la titular in preliminariile Champions League, la „si altii”. Nu prinde nici lotul

O mutare teoretic excelenta pentru fundasul de 31 de ani, aflat probabil la ultimul „tren” important al carierei, insa in realitate Tamas traverseaza acum o perioada extrem de dificila. De la ultimul meci oficial jucat de Tamas au trecut deja 84 de zile (meciul Trencin – Steaua, scor 0-2, din preliminariile Champions League, cand a fost titluar), iar perioada pare sa se extinda si mai mult, in conditiile in care fundasul nu prinde nici lotul la Cardiff. Tamas a fost pe banca in urma cu doua etape (Cardiff – Chalrton 2-1), insa in ultima runda a fost scos din lot, fiind inlocuit de Lee Peltier, fundas revenit dupa o accidentare.

Iesirea in oras care a dus la punerea lui Tamas pe liber de la Steaua l-a transformat practic pe fundasul de 31 de ani dintr-un jucator titular la Steaua in preliminariile Champions League, intr-un om tinut in lotul lui Cardiff pentru a acoperi o eventuala criza de efectiv.

84 de zile au trecut de la ultimul meci oficial jucat de Tamas – AS Trencin – Steaua 0-2, in preliminariile Champions League.

sursa: gsp.ro