S-a incheiat telenovela: Dorinel Munteanu a PRELUAT-O pe Dinamo!

470

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, dupa ce clubul din Soseaua Stefan cel Mare a ajuns la un acord, pe cale amiabila, in privinta incetarii raporturilor contractuale cu italianul Dario Bonetti, informeaza site-ul oficial al gruparii.

Dorinel Munteanu (44 ani), care a pregatit ultima oara pe Otelul Galati, cu care a cucerit titlul de campion si Supercupa Romaniei, si-a dat acordul pentru un contract valabil pana la 30.06.2015 si va fi prezentat oficial intr-o conferinta de presa programata joi, la ora 13,00, la Rin Grand Hotel.

Campion cu Dinamo in 1992, ca jucator, Dorinel Munteanu revine dupa aproape 20 de ani in “Stefan cel Mare”, iar joi va conduce primul antrenament, de la ora 15,00.

Dorinel Munteanu si-a inceput cariera la Metalul Bocsa, dupa care a mai evoluat la CSM Resita, FC Olt, FC Inter Sibiu, Dinamo, Cercle Bruges, FC Köln, VfL Wolfsburg, Steaua Bucuresti, CFR Cluj, FC Arges, FC Vaslui si Universitatea Cluj.

Ca jucator mai are un titlu cu Steaua (2004-2005), iar la echipa nationala detine recordul de selectii, 134 (a marcat 16 goluri).

Cariera de antrenor si-a inceput-o la CFR Cluj, in 2005, dupa care a mai pregatit pe FC Arges, FC Vaslui, Steaua si Otelul.

Bonetti, care a fost in doua randuri antrenor la Dinamo (2009, 2012), a reusit sa castige in acest ultim mandat Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei.