S-a TERMINAT: Eva Carneiro a luat o decizie DEFINITIVA. Este ceruta de un club GIGANT

924

Povestea dintre medicul Eva Carneiro si Chelsea a luat sfarsit.

Eva Carneiro a plecat de la Chelsea, sustin mai multe publicatii din Anglia. Medicul echipei londoneze a avut un conflict cu Jose Mourinho in prima etapa, dupa care a fost suspendata. Saptamana trecuta, Eva ar fi trebuit sa revina la munca.

Dupa sase ani, Eva Carneiro a ales sa se desparta de Chelsea, club la care a fost medic inca din 2009. Prima sa experienta a fost la echipa secunda, dar in 2011 a fost promovata de Villas-Boas la seniori. Acum, Eva a ales sa-si desparta destinul de Chelsea. Principalul motiv a fost cearta cu Jose Mourinho pe care a avut-o in prima etapa. Atunci, managerul portughez i-a reprosat ca a intrat fara acordul lui pe teren, intr-un moment in care Chelsea era condusa si Hazard avea nevoie de ingrijiri.

Dupa acel episod, Jose Mourinho a suspendat-o si i-a interzis sa mai intre in hotelul echipei, sa mai asiste la antrenamente sau la meciuri. Saptamana trecuta, Eva a fost rechemata pe banca, dar se pare ca aceasta n-a mai vazut un viitor in colaborarea cu Jose Mourinho.

Heather Rabbatts, presedintele federatiei engleze, se declara dezamagit de modul in care a fost gestionat acel scandal: ”Stirea ca doctor Eva Carneiro pleaca de la Chelsea ma face sa ma simt trist si furios. Eva era una dintre putinele femei din fotbal, un medic foarte respectat, care a actionat profesionist in circumstante dificile”, a declarat Rabbatts, conform sport.bt.com.

Imediat, suporterii lui Arsenal au postat mai multe mesaje prin care o cer pe Eva in staff-ul lui Arsene Wenger.