Sabau are probleme in vestiarul Rapidului: Imi comenteaza orice decizie o iau. Conducerea trebuie sa ma ajute!

865

Antrenorul Rapidului ii roaga pe conducatori sa-l ajute in relatia cu jucatorii. Dupa esecul de la Tirgu-Jiu (0-2), Ovidiu Sabau priveste cu invidie la omologul sau de pe banca gorjenilor, Petre Grigoras.

„Principalul” din Grant a ramas impresionat de jocul celor de la Pandurii, dar si de unitatea lotului. „Avem probleme pe care trebuie sa le rezolvam. Din pacate, nu cred ca vom reusi in timp util. Voi avea o discutie si cu cei din conducere pentru ca sint chestiuni ce tin de bucataria noastra, nu are rost sa apara in presa”, a spus Motu’ la DigiSport, imediat dupa meci.

Citeva minute mai tirziu, la conferinta de presa, tehnicianul giulestean s-a dat de gol: „Pentru Grigoras e usor sa antreneze aici. Elevii sai joaca fotbal de placere, zburda pe teren si sint sigur ca nu comenteaza deciziile antrenorului, ca nu se pling ca iar face antrenamente fizice sau ca-i baga in cantonament”. Trimiterea a fost clar catre Pancu si compania.

„Ce jucam noi?”
Pe linga metodele de lucru ale lui Sabau, rapidistii mai sint nemultumiti de un lucru. Antrenorul are obiceiul de a schimba echipa de start cu citeva minute inainte de fluierul de start. Asa s-a intimplat si simbata seara, iar reactia fotbalistilor n-a intirziat sa apara. „La noi cine mai face un dribling? Cine mai da o pasa pe culoar? Toti «tehnicutii» sint pe banca de rezerve”, si-au spus rapidistii. Sabau a pastrat linga el 6 fotbalisti de atac, Pancu, Herea, Grigorie, Teixeira, Figueiredo si Goga, plus portarul Albut! sursa: gsp.ro

„La Tirgu-Jiu am vazut o echipa total diferita fata de cea din meciul cu CFR. Nu asta e Rapidul! E nevoie de o schimbare, dar nu pe banca tehnica, ci in atitudinea noastra!” (Constantin Zotta, presedinte executiv Rapid)

„E o placere sa-i privesti pe cei de la Pandurii jucind. Au pasiune si dau totul pe teren. Noi, la ce lot avem, nu putem decit sa stam la pinda si sa speram ca marcam pe contraatac” (Ovidiu Sabau, antrenor Rapid)