Sabotaj in Spania: Meciul Rayo Vallecano – Real Madrid a fost amanat din cauza unor huligani!

689

Meciul Rayo Vallecano – Real Madrid, din etapa a V-a a campionatului Spaniei, a fost amanat si s-ar putea disputa luni, deoarece cablurile electrice de la stadionul gazdelor au fost taiate de persoane neidentificate, duminica, in ziua programata initial pentru disputarea partidei.

„Cativa vandali au taiat cablurile”, a declarat presedintele clubului Rayo Valecano, Raul Martin Presa, inainte de decizia privind amanarea partidei.

Meciul ar fi trebuit sa inceapa la ora 22.30 a Romaniei, iar gazdelor li s-a acordat un termen pana la ora 23.00 pentru a rezolva problema iluminarii stadionului. Problema nu a fost rezolvata, lumina de pe arena ramanand insuficient de puternica pentru disputarea jocului, astfel ca meciul a fost amanat.

Potrivit presei spaniole, partida se va disputa luni seara, cu incepere de la ora 21.00, in cazul in care cablurile sectionate se vor repara la timp.

Rayo Vallecano a notat, pe site-ul oficial, ca jocul a fost amanat si ca in momentul in care se vor stabili o noua data si o noua ora acestea vor fi anuntate.