Sahtior Donetk ii ofera 6 milioane de euro pe sezon lui Allegri sa vina in locul lui Mircea Lucescu!

917

Roma - 22/09/2010 - Stadio Olimpico - Campionato Italiano Serie A 2010/2011 - Lazio vs Milan - nella foto: ph. Corradetti / ©Aldo Liverani SasSahtior Donetk i-ar fi facut o oferta de sase milioane de euro pe an antrenorului italian Massimiliano Allegri, pentru a prelua din sezonul viitor conducerea tehnica a gruparii ucrainene, indeplinita in acest moment de Mircea Lucescu, a scris, luni, presa italiana.

„A sosit o oferta stelara din Ucraina pentru Massimiliano Allegri. Sahtior Donetk intentioneaza sa-l inlocuiasca pe Mircea Lucescu cu tehnicianul originar din Livorno, caruia i-a oferit un contract pe patru ani, cu sase milioane de euro net pe sezon”, a notat Calciomercato.it, citand Corriere dello Sport.

Lucescu, in varsta de 67 ani, se afla la Donetk din 2004, timp in care echipa miliardarului Rinat Ahmetov a castigat de sase ori campionatul Ucrainei. Presa din tara vecina a notat dupa eliminarea echipei Sahtior din optimile de finala ale Ligii Campionilor ca Lucescu intentioneaza sa nu mai continue la Donetk.

Cu 10 etape inaintea finalului campionatului Ucrainei, Sahtior Donetk ocupa primul loc in campionat, avand un avans de 13 puncte fata de formatia clasata pe locul 2, Dnepr.