Sandra Izbasa despre retragere: Voi lua o decizie in decembrie!

603

Sandra Izbasa nu a luat inca decizia daca va continua sa concureze si in 2013, fiind tot mai tentata sa stea alaturi de familie.

Prezenta la Gala ProSport 15 Ani, campioana olimpica de la sarituri a declarat ca 2012 a fost un an aproape perfect. ”A fost un an aproape perfect, ma bucur ca mi-am indeplinit obiectivele pe care mi le-am propus, ca mi-am revenit dupa o mica accidentare in februarie. Nu mi-as fi dorit sa nu prind aceasta olimpiada, pentru ca am muncit mult si mi-am propus sa prind si aceasta a doua olimpiada. Am fost la o demonstratie saptamana trecuta, mai am 2 in luna decembrie si voi vedea ce voi face”.

Sandra Izbasa va lua in luna decembrie o decizie finala privind continuitatea carierei de gimnasta, dar cel mai probabil se va retrage. ”Las in urma mea aceste micute gimnaste sa ne reprezinte cu mandrie si sa le cante si lor imnul, la fel cum mi-a cantat mie, Catalinei Ponor si fetelor care au fost inaintea noastra. Voi lua o decizie in luna decembrie. Trebuie si motivatie ca sa pot continua. Sa se schimbe ceva, pur si simplu. Nu e vorba de partea financiara, pur si simplu ajungi la o varsta cand vreau sa ma dedic familiei, am stat departe de ei 10 ani, si acum vreau sa fiu alaturi de ea. Voi sta alaturi de familie, din pacate i-am neglijat foarte mult si imi doresc sa-mi petrec timpul cu ei, indiferent de ocazie, sarbatoare sau o zi normala”.