Sandu e pesimist: Trebuie sa luam cel putin UN PUNCT din meciurile cu Turcia si Olanda!

859

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca echipa nationala trebuie sa obtina cel putin un punct din „dubla” cu Turcia si Olanda, precizand ca acesta poate fi castigat la Istanbul.

„In meciurile care urmeaza vineri si marti trebuie sa luam cel putin un punct, iar acest punct il vizez in Turcia. Daca vom invinge Turcia, i-am bagat la fund. Cu un punct in Turcia nu stam rau, iar daca am invinge i-am baga sub noi bine de tot, iar lucrurile ar sta bine. Apoi vom vedea ce se va intampla cu Olanda”, a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat ca Romania poate castiga grupa si sa se califice la Cupa Mondiala din Brazilia daca va strange pana la finalul campaniei peste 22 de puncte. „Suntem intr-o grupa cu zece meciuri si 30 de puncte in joc. Ca sa avem o sansa a calificarii trebuie sa facem un minim de 22 de puncte. Asta ar insemna locul doi. Tot ce este peste 22 de puncte ar putea insemna locul intai. Dupa locul doi, urmeaza barajul. Avem un proiect care a inceput anul trecut, avem un obiectiv clar fixat, acela de a forma o echipa pentru 2016. Tot ce se realizeaza ca si performanta anterior datei este exceptional. Sunt destul de incurajat de ceea ce s-a intamplat. Am avut trei actiuni de pregatire, turneul din iarna, turneul din vara si perioada din noiembrie trecut, cu Belgia si Grecia. Statistic nu stam rau, am luat sase puncte din primele doua meciuri”, a explicat Sandu.