Sandu a marit premierile pentru calificarea la CM 2014!

949

1meciul romaniaMircea Sandu a marit premierile pentru calificarea la CM 2014, de la 3 milioane de euro la 3,5-3,6 milioane, a anuntat presedintele LPF, Dumitru Dragomir, potrivit mediafax.ro.

„La Comitetul Executiv de ieri nu s-a modificat obiectivul nationalei. Dar Mircea Sandu a facut un lucru foarte bun, a marit premierea jucatorilor si stafului nationalei. In afara de cei 50 la suta din banii veniti de la FIFA pentru calificare, adica in jur de 3 milioane si ceva de euro, presedintele le-a mai promis inca 5-600.000 de euro. La jucatori si la tot staful. Este bine 3,5 milioane pentru o calificare, nu este nici exagerat. Mircea Sandu a facut un lucru deosebit, sprijina si financiar performanta”, a declarat, Dragomir.

Oficialul sustine ca jucatorii stelisti nu vor refuza convocarile la echipa nationala, mai ales ca in trei luni pot castiga 200.000 de euro.

„Sa iti iei tu, ca jucator, 200.000 de euro pentru o calificare, este foarte bine. In trei luni sa castigi o astfel de suma… pai o neglijezi numai daca esti nebun, daca esti bolnav mintal. Cum sa nu iei banii astia? Jucatorii nu mai joaca numai de drag acum. Acum fotbalul e un chin. Ati vazut, baga in tine de toate, iti schimba sangele, schimba oxigenul din sange, schimba de toate, sunt atatea metode de chin pentru marea performanta”, a explicat presedintele LPF.