Sandu s-a intalnit cu galeriile. Liderii spun ca sustin nationala

940

 

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a avut o noua intalnire cu liderii unor Ligi ale Suporterilor, luni, la Casa Fotbalului, informeaza un comunicat de pe site-ul FRF.

Au participat sefii ligilor suporterilor de la Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, CFR Cluj, Ceahlaul Piatra Neamt si Farul Constanta.

„Discutia s-a purtat in jurul campaniei de calificare a echipei noastre nationale la Cupa Mondiala FIFA 2014 si a dorintei de a fi sustinuta de mai multe galerii din tara, inclusiv de cele care nu au luat parte la intalnirea de azi.

Ca preambul al dialogului deschis, presedintele FRF a exprimat clar faptul ca nu intentioneaza ca discutiile si rezultatele lor sa insemne subordonarea galeriilor fata de FRF, plecandu-se de la premisa ca acestea au, in limitele legii, deplina libertate de exprimare”, informeaza comunicatul.

„Inca o data, liderii suporterilor au dat asigurari ca vor sustine echipa nationala atat la jocurile pe care aceasta le va disputa pe teren propriu, cat si, pe cat posibil, in deplasare. In acest sens, in cel mai scurt timp va fi incheiat un acord intre FRF si respectivele Ligi, ramanand ca, pe termen scurt, partile sa identifice si sa agreeze caile de colaborare pentru meciurile pe care tricolorii le vor juca pe terenuri straine in campania de calificare, ce va incepe pe 7 septembrie a.c., in Estonia”, adauga textul citat.

Urmatoarea intalnire a lui Mircea Sandu cu presedintii Ligilor Suporterilor va avea loc tot la Casa Fotbalului, pe 3 septembrie, la ora 11.00.