Sânmărtean sau Budescu? Iordănescu a luat o decizie DEFINITIVĂ, pentru meciul cu Ungaria!

1044

Dilema titularizării mijlocaşului de creaţie care să intre în teren, în meciul cu Ungaria, pare a fi rezolvată. Anghel Iordănescu şi-a creionat un prim “11”, însă cea mai grea decizie i-a fost alegerea mijlocaşului central care să desfacă apărarea ungurilor. Decizia a fost atât de dificilă ţinând cont că selecţionerul dispune de doi jucători cu aceleaşi calităţi.

Se pare că Iordănescu a luat o hotărâre şi îl va trimite în teren pe Sânmărtean, în detrimentul lui Constantin Budescu.

Anghel Iordănescu pare decis deja ce formație să trimită în teren vineri seară. Selecționerul va folosi un sistem 4-2-3-1 și, deși Vlad Chiricheș acuză ceva dureri, fundașul român va face totuși cuplu în apărare cu Moți.

În benzi vor juca Papp cu Raț, iar mijlocașii defensivi vor fi cel mai probabil Prepeliță cu Hoban. Sînmărtean a fost ales în locul lui Budescu să înceapă titular alături de Torje și Chipciu în spatele lui Keșeru.

România va juca în deplasare cu Ungaria vineri, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro. „Tricolorii” sînt lideri în grupa F, cu 14 puncte după 6 etape, urmaţi de Irlanda de Nord cu un punct mai puţin.

Sursă text şi foto: gsp.ro