Sapunaru a CONVINS Spania: Zaragoza nu-l mai vinde decat de la 6 MILIOANE DE EURO in sus!

991

Conducerea clubului Real Zaragoza doreste sa ii propuna un nou contract fundasului Cristian Sapunaru, care a semnat in vara pe un an, si pentru ca romanul sa nu fie achizitionat de alta gruparea in iarna a stabilit o clauza de reziliere de 6 milioane de euro.

Jurnalul El Periodico de Aragon noteaza ca Sapunaru este cel mai bun dintre cei 13 jucatori achizitionati de Real Zaragoza in vara si a demonstrat ca este un fundas lateral de clasa.

„Jucatorul a semnat doar pe un an cand s-a despartit de FC Porto si a ales Zaragoza ca oportunitate de a-si relansa cariera. Si asta s-a intamplat. Zaragoza, dupa cum a anuntat Jimenez (n.r. – antrenorul Manolo Jimenez), va incerca sa obtina serviciile romanului si pentru sezonul viitor si, astfel, a decis sa ii ofere prelungirea contractului. Insa in «La Romareda» se intelege ca va fi foarte dificil ca Sapunaru sa fie tinut, cu toate ca pentru fotbalist ar fi greu sa plece in ianuarie. Zaragoza a stabilit o clauza de reziliere de sase milioane, o cifra linistitoare, astfel ca este practic imposibil ca un club sa plateasca aceasta suma pentru un fotbalist care va ramane liber de contract peste doar cateva luni”, mentioneaza El Periodico de Aragon.

Sapunaru si-a reziliat contractul cu FC Porto la 31 august si a semnat imediat cu Real Zaragoza, iar ceea ce nelinisteste conducerea clubului spaniol este faptul ca romanul va fi liber sa isi decida viitorul incepand din 30 iunie si in mod sigur vor exista grupari interesate, avand in vedere nivelul sau.

„Vom face totul posibil ca sa realizam un proiect bun, pentru ca el sa ramana”, a declarat Manolo Jimenez despre fundasul roman care are la Zaragoza un salariu anual de aproximativ 700.000 de euro.

Reprezentantul lui Sapunaru in Spania, Angel Castell, a declarat ca fundasul este recunoscator clubului spaniol pentru ca a avut incredere in el, astfel ca prima oferta pe care o va asculta va fi cea de la Zaragoza. „Deocamdata oficialii clubului nu ne-au spus nimic despre o eventuala propunere de prelungire a contractului. Este inca devreme, insa ne-au transmis ca sunt foarte multumiti de Sapunaru, care s-a integrat foarte bine in echipa. Si Sapunaru se simte foarte bine la Zaragoza, unde nu a avut nicio problema de adaptare si a fost primit foarte bine. Este recunoscator clubului, pentru ca a avut incredere in el si acest lucru este important. Bineinteles, prima oferta pe care o va asculta Sapunaru cand va veni momentul unui nou contract va fi cea de la Zaragoza. Nu exista nicio indoiala in aceasta privinta”, a spus Castell.

Angel Castell a mentionat ca sansele ca Sapunaru sa plece in iarna de la Real Zaragoza sunt extrem de mici. „Jucatorul vrea sa termine sezonul aici si nu sunt indicii ca va fi altfel. Este aceasta clauza de sase milioane si, cu exceptia situatiei in care ar veni o oferta foarte interesanta pentru Zaragoza, fotbalistul nu se gandeste ca nu va juca aici pana in iunie. In plus, este foarte complicat ca un club sa plateasca o suma importanta pentru un jucator, atunci cand acesta va ramane liber peste cateva luni”, a adaugat reprezentantul lui Sapunaru.