Sapunaru are o oferta foarte AVANTAJOASA de la liderul campionatului Olandei!

581

Porto's Sapunaru celebrates at the final whistle after beating Braga 1-0 in the Europa League final soccer match in DublinCristian Sapunaru a primit o oferta concreta din partea clubului PSV Eindhoven, relateaza presa spaniola de profil.

„PSV Eindhoven, actualul lider din Olanda, este primul club care i-a pus o oferta pe masa lui Sapunaru pentru sezonul viitor, desi fotbalistul stie ca va mai primi cateva propuneri. Sapu va astepta oferta Zaragozei si se va aseza la masa negocierilor in primul rand cu oficialii de la Real Zaragoza, dupa cum a spus deja. Insa oferta clubului din Eindhoven este una avantajoasa, care ar duce la marirea castigurilor romanului fata de ceea ce obtine la Zaragoza (putin sub 700.000 de euro) si la o participare sigura in cupele europene, probabil in Liga Campionilor”, noteaza cotidianul El Periodico de Aragon.

Potrivit sursei citate, Sapunaru va primi in ianuarie o oferta de prelungire a contractului cu Real Zaragoza pentru trei sau patru ani si un salariu mai mare.

Cristian Sapunaru are contract cu gruparea spaniola pana la 30 iunie