Sase JUCATOARE raman la Oltchim si in noul sezon! Buget de 1,5 milioane de euro pentru 2014!

1148

HANDBAL FEMININ - OLTCHIM RAMNICU VALCEA - RANDERSOltchim Ramnicu Valcea a anuntat, miercuri, pe site-ul oficial, ca bugetul pentru sezonul viitor va fi de 1,5 milioane de euro si ca a ajuns la intelegere cu sase jucatoare din lotul actual.

Alexandrina Barbosa, despre care s-a zvonit ca va pleca la Vardar Skopje, Iulia Curea, Adriana Nechita, Iulia Managarova, Adina Meirosu si Nicoleta Safta sunt primele sase jucatoare din lotul actual al Oltchimului care au confirmat ca vor ramane si sezonul urmator.

De asemenea, se poarta in continuare negocieri cu portarii Paula Ungureanu si Silvia Navarro, dar si cu Cristina Neagu, Aurelia Bradeanu si Ramona Farcau, acestea fiind in stadiu avansat, potrivit comunicatului de miercuri.

In lot vor reveni si trei handbaliste imprumutate la alte echipe in actuala stagiune, Dana Babeanu, Eliza Buceschi si Andreea Polocoser.

„Jucatoarele Katarina Bulatovici, Marija Jovanovici si Oana Manea, precum si antrenorii Jakob Vestergaard si Mette Klit, sunt singurele certitudini ca nu vor mai ramane la Oltchim in sezonul urmator. Staful tehnic nu a fost decis, singura informatie oferita fiind doar faptul ca actualul antrenor secund Steluta Luca va face parte din acesta, dar urmeaza sa fie decisa calitatea sa: antrenor secund sau principal:, se mai arata in comunicatul Oltchimului, in care se mai specifica faptul ca echipa va juca direct in grupele Ligii Campionilor.