Satul de amanarile lui Codrea, George Copos vrea sa-l readuca pe Apostol la prima echipa

1067

   Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, marţi că l-a rugat pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău să încerce să-l integreze pe mijlocaşul Iulian Apostol în echipă şi a precizat că Paul Codrea trebuia să dea un răspuns ofertei giuleştenilor, dar nu a făcut-o.

„Neluţu Sabău a avut o discuţie cu Iulian Apostol. Jucătorul este sub contract cu Rapid şi l-am rugat să încerce să îl integreze. Apostol este un jucător bun, de calitate, doar a fost la echipa naţională. Păcat că nu a confirmat anul trecut. Dar dacă Neluţu spune că ne poate ajuta la mijloc acolo, atunci nu ştiu dacă mai este nevoie de transferul lui Paul Codrea. Paul trebuia să ne dea un răspuns până ieri şi nu a dat niciun semn. Vom vedea ce vom face”, a spus Copos, care a adăugat că Apostol este în urmă cu pregătirea.

Copos a menţionat că a urmărit un antrenament efectuat de Sabău şi a fost foarte mulţumit de modul cum s-au pregătit jucătorii. Am fost aseară şi am văzut antrenamentul făcut de Neluţu Sabău şi dacă reuşim să ţinem lucrurile din punct de vedere financiar nu avem cum să nu fim acolo sus în clasament. Nu am văzut de mult timp la Rapid aşa o agresivitate pozitivă, aşa o seriozitate cum am văzut la antrenamentul lui Neluţu. Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut”, a afirmat omul de afaceri.

 

Sursa: Mediafax