Sburlea luat de Porumboiu cu 500.000 de euro de la Rapid

853

George Copos se misca pe piata transferurilor. Patronul Rapidului a facut o afacere avantajoasa week-end-ul trecut, dupa ce a batut palma cu Adrian Porumboiu pentru transferul lui Sabrin Sburlea (23 de ani) la FC Vaslui. Avantajoasa pentru ca Sburlea, de meserie atacant a cam uitat ce inseamna golul din momentul in care a poposit in Giulesti!

Porumboiu a dezvaluit ca cel care l-a convins sa-l aduca pe Sburlea a fost Marius Sumudica, care l-a antrenat pe atacant in Giulesti. Surse autorizate sustin ca suma in jurul careia s-a incheiat tranzactia este de 500.000 de euro, iar rapidistii si-ar fi pastrat si un anumit procent dintr-un viitor transfer. In locul fostului brasovean, giulestenii il vor pastra pe atacantul brazilian Stefan Figueiredo (24 de ani), care l-a convins pe Nelutu Sabau ca merita sa joace la Rapid in cantonamentul din Scotia. „In locul lui Sburlea va veni un brazilian, Stefan. O sa vedeti cat este de bun”, a lamurit problema Copos.

Copos: „Sburlea, cel mai bun”

„Sunt negocieri avansate pentru transferul lui Sburlea. Sabrin este un copil talentat. Este cel mai bun atacant pe care il are Rapid acum, dar Porumboiu imi este prieten, tin foarte mult la el si vreau sa-l ajut”, a detaliat ieri George Copos pentru ProSport. O declaratie in stilul patentat deja de patronul Rapidului, care ar face orice numai sa-si vanda marfa la pretul corect. Elocvent in acest sens este un episod petrecut la inceputul pregatirilor, tot cu Sburlea in prim-plan. Sefii Rapidului au primit o oferta concreta din Bundesliga pentru atacant, insa atunci n-au vrut sa-l lase sa plece: „Daca nu reusim sa aducem niciun atacant de valoare, atunci ce ne facem?!”. Dupa transferurile lui Goga, Ilijovski ori Renan, aceiasi sefi regretau: „Ce pacat ca nu i-am dat drumul lui Sburlea atunci…”. Salvarea a venit, in cele din urma, de la prietenul Porumboiu!