Schumacher piloteaza avanpostul CSM Rm. Valcea

1029

Constantin Schumacher (36 ani) este noul tehnician al CSM Ramnicu Valcea, acesta urmand sa conduca aseara primul sau antrenament in Zavoi, anunta liga2.ro.

Dupa plecarea lui Artimon si dupa ce Serbanica a venit pentru doar doua zile, patronul Catalin Rufa l-a ales pe Constantin Schumacher sa conduca banca tehnica a CSM-ului. Schumacher a fost in tribuna la ultimele doua amicale ale alb-albastrilor, cu Sportul II si sambata, la Buftea, cu Stefanesti.

Ultima data, Schumacher a pregatit pe Juventus Colentina, de unde a plecat in primavara.

Originar din Pitesti, Schumacher si-a propus un obiectiv ambitios in Zavoi, care poate fi realizat doar cu intarirea lotului. „Am vazut CSM in doua amicale, este o echipa foarte tanara, dar care poate face lucruri frumoase in Liga a II-a. Nu a fost continuitate in ultimul timp, dar cred ca jucatorii isi doreau tot un antrenor tanar, care sa le insufle pofta de munca. Mi-as mai dori 1-2 jucatori cu experienta, care sa dea siguranta, obiectivul meu este ambitios, clasarea pe locurile 1-6. Voi discuta si cu Alin Artimon, pe care il apreciez mult, ii voi cere date despre echipa, el a facut o treaba extraordinara, a salvat echipa si a promovat multi tineri. In Romania, toti patronii vor rezultate imediate, in 2 luni, asta e viata noastra, a antrenorilor, nu avem continuitate” a spus Schumacher.

CSM se va prezenta maine, la Tg. Jiu, in partida de cupa cu Pandurii II, cu echipa de juniori. „Trimitem juniorii, pentru ca se joaca pe sintetic, nu este un joc relevant pentru mine. In plus, am vazut deja echipa, care a sustinut doua amicale in trei zile, inca un joc ar fi prea mult” a spus Schumacher.