”Schumi” la prezenta cu numarul 300 in Formula 1. Vezi unde si cand!

440

Michael Schumacher va deveni duminica al doilea pilot din lume care bifeaza 300 de curse in Marele Circ. Doar Rubens Barrichello are la activ mai multe Mari Premii.

„Stiu circuitul Spa pe dinafara. Pentru mine e, cu siguranta, cel mai bun circuit din lume. Aici am celebrat cele mai multe lucruri din viata mea. Aici am debutat, aici am castigat prima mea cursa si am obtinut primul meu Campionat Mondial.”, a declarat Michael Schumacher.

Pilotul german va bifa cursa cu numarul 300 duminica, in direct la Digi Sport 1, de la ora 15.00, in marele premiu al Belgiei care are loc pe circuitul de la Spa Francoshamps.

In varsta de 43 de ani, Schumacher a debutat acum 21 de ani in Formula 1, la Spa Franchochamps, circuitu pe care un an mai tarziu avea sa obtina si prima victorie a carierei. Detine mai multe recorduri in Formula 1, printre care cele mai multe titluri, 7, cele mai multe titluri consecutive, 2000- 20004, cele mai multe curse castigate, 91, cele mai multe curse consecutive castigate, 7. De asemenea, este pilotul care a castigat curse in cei mai multi ani consecutivi, 15, intre 1992 si 2007 reusind sa se impuna in cel putin un Mare Premiu in fiecare sezon.