Se inchide SPORT.RO?! De cand si-ar putea inchide postul transmisia!

1466

Se inchide SPORT.RO! De cand si-ar putea inchide postul transmisia!22Postul sport.ro, parte a trustului Media Pro se va inchide cat de curand, potrivit unor surse media credibile.

Dupa mai multe miscari si schimbari interne, postul de televiziune Sport.ro urmeaza sa se inchida incepind cu data de 1 iulie. Dupa restructurarile facute in cadrul ProTV, au inceput sa fie dati afara si de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, seful operatiunilor CME in Romania a concediat o buna parte din redactia postului. Un impediment in inchiderea sport.ro este faptul ca postul de sport primeste bani in acest moment de la cablisti pentru transmiterea acestuia.

In acest moment nu exista un comunicat oficial in privinta inchiderii postului de sport, dar sursele media au dezvaluit pentru Gazeta Sporturilor ca informatia este reala, urmind ca in perioada viitoare sa se faca si anuntul oficial. Conform informatiilor venite dintr-o sursa din cadrul postului in perioada imediat urmatoare urmeaza sa fie restructurati 90% din cei care lucreaza in acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor ramine doar cinci reporteri.

Postul de televiziune TV Sport a fost lansat pe 27 iulie 2003, iar din martie 2007 acesta a intrat in portofoliul Pro TV SA, atunci cind si-a schimbat numele in Sport.ro.

In urma cu o saptamina, Aleksandras Cesnavicius, director general PRO TV declara pentru paginademedia.ro:

„Pentru noi, eficienta nu inseamna reducerea costurilor cu orice pret, ci reorganizarea lor si realizarea investitiilor intr-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sint vizibile si importante pentru telespectatorii nostri. Iar aceasta abordare va fi implementata cu ajutorul celor mai buni, talentati si dedicati oameni din echipa noastra”.

Sursa: gsp.ro