Se ȘTIE ora partidei dintre Simona Halep și “BOOM, BOOM” Lisicki, din optimile US Open

665

Simona Halep va disputa astăzi meciul din optimile de finală ale US Open, împotriva jucătoarei Sabine Lisicki, conform www.mediafax.ro.

 Jucătoarea de tenis Simona Halep va disputa, luni, la US Open, atât meciul de simplu cu Sabine Lisicki, cât şi pe cel de dublu mixt, alături de partenerul ei, Horia Tecău, întâlnirile contând pentru optimile de finală, respectiv sferturile de finală.

Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni în optimile de finală ale US Open pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi favorită 24, luni, după ora 19.30, conform programului anunţat de organizatori. Acest meci este al doilea pe arena Louis Armstrong, după partida de dublu pe care Florin Mergea şi coechipierul său indian, Rohan Bopanna, favoriţii numărul 6, o vor disputa, de la ora 18.00, cu cuplul Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin (Canda/Franţa), cap de serie numărul 9, în optimile de finală ale probei.

Simona Halep şi Horia Tecău sunt programaţi pe terenul Grandstand pentru meciul de dublu mixt din sferturile de finală, cu perechea Monica Hingis/Leander Paes (Elveţia/India), cap de serie numărul 4. Aceasta este a parta întâlnire de dublu de pe Grandstand (partidele încep la ora 18.00).

Tot pe acest teren, în meciul al doilea al zilei, Horia Tecău şi colegul său olandez, Jean-Julien Rojer, vor da piept cu echipa americană Eric Butorac/Scott Lipsky, în optimile de finală ale probei de dublu masculin.

La dublu feminin junioare, cuplul Ioana Pietroiu/Deria Nur Haliza (România/Indonezia) va evolua în turul întâi cu perechea Tessah Andrianjafitrimo/Naiktha Bains (Franţa/Australia), în al patrulea meci de pe terenul 6.

Foto: jurnalul.ro