AUTO MOTO

Sebastien Loeb este CAMPION pentru a 7-a oara al Raliului de la Monte Carlo!

loebSebastien Loeb (Citroen), de noua ori campion mondial, a castigat, sambata seara, pentru a saptea oara in cariera Raliul Monte Carlo, dupa ce ultimele speciale ale cursei au fost anulate din motive de securitate.

Pozitia a doua a fost ocupata de Sebastien Ogier (Volkswagen).

Ultimele doua speciale (ES17, ES18), care ar fi trebuit sa inceapa la ora 21.30, au fost anulate deoarece ar fi fost periculoase pentru piloti si pentru numerosii spectatori aflati pe parcurs, din cauza conditiilor meteorologice extrem de nefavorabile.

In zona Col de Turini, intre localitatile Moulinet si La Bollène-Vésubie, trei spectatori au ajuns la spital, doi suferind fracturi la picioare, din cauze independente de desfasurarea cursei, ceea ce a dus la intreruperea celei de-a 16-a speciale.

“Nu se putea circula deoarece din cauza zapezii si a ploii nu exista aderenta”, au explicat la finalul competitiei Loeb si Ogier.

Loeb va mai participa in acest an doar la trei etape ale Campionatului Mondial de Raliuri (WRC): Suedia, Argentina, Alsacia. Aceasta este a 77-a sa victorie in WRC.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP