Selectionerul a spus inainte de meci ca Romania n-are cum sa bata Olanda!

543

565232-gigi-becaliGigi Becali a declarat, marti seara, la Sport.ro, dupa infrangerea echipei nationale a Romaniei cu Olanda, scor 0-4, ca selectionerul Victor Piturca i-a spus inainte de inceperea meciului ca „tricolorii” nu au cum sa castige.

„M-am impacat cu Piturca si nu vreau sa ma mai cert cu el. Inainte de meci am stat de vorba cu el. Cred ca Grozav si Stancu nu trebuiau bagati si poate Tanase trebuia schimbat din minutul 30. Ma bucur ca nu l-am luat pe Grozav la Steaua. Poti sa scoti un rezultat bun impotriva lor doar daca muncesti dublu fata de ei. Tot aceeasi diferenta este intre Steaua si Ajax ca intre Romania si Olanda, dar noi am muncit foarte mult si am avut si un pic de noroc. Mi-a spus Piturca inainte de meci ca olandezii au jucatori de calitate mare si nu avem cum sa-i batem”, a afirmat Becali, informeaza www.prosport.ro.

In ceea ce priveste sansele de calificare la turneul final, Gigi Becali considera ca nimic nu este pierdut, mai ales ca rezultatul dintre Turcia si Ungaria, 1-1, ne avantajeaza. „Ne ajuta rezultatul din Turcia pentru ca ii batem pe unguri si ne calificam. Aveam o problema daca ne batea Ungaria, dar asa cand te bate Olanda nu ai ce sa spui. Eu cred ca Piturca o sa califice echipa pana la urma, o sa-i mai spuna si altii ce greseli a facut si pana la urma va mai indrepta din ele. Cel mai bun jucator al nostru a fost Popa”, a precizat Becali.