Selymes este noul antrenor principal la Vointa Sibiu: Nu am venit sa stau aici in liga 2

1061

Vointa Sibiu ramane deocamdata in liga 2 dupa ce Tibor Selymes a fost numit antrenor principal al echipei, iar Mihai Joita va prelua clubul sibian. Impresarul va bate palma cu Hambasan dupa ce vineri primarul Iohannis l-a asigurat ca primaria va sprijini echipa.

Asa cum se anuntase inca de dimineata, Tibor Selymes a venit la antrernamentul Vointei de la ora 17.00 pentru a informa jucatorii ca el si Cezar Zamfir vor face cuplu ca tehnicieni prinicipali ai echipei. Totul se intampla datorita faptului ca impresarul Mihai Joita a ajuns la un accord de principiul cu presedintele Vointei, Ioan Hambasan, iar acum va fi facut un audit la  club pentru a se sti exact in ce conditii se va prelua echipa.

Joita discutat vineri cu primarul Iohannis si a primit asigurari ca echipa va fi sustinuta pe plan local. „A fost o intalnire cu domnul primar Klaus Iohannis. Dansul a zis ca ne sustine. Deocamdata am discutat cu el si avem sustinerea dansului si cred eu ca lucrul acesta este extrem de important. Ramane acum ca domnul Joita sa se inteleaga cu domnul Hambasan”, a spus luni Tibor Selymes.

Audit la club

Mihai Joita si noul staf al echipei vor face un audit la club pentru a se vedea exact ce datorii sunt la echipa. Din acest motiv de jucatori se va ocupa cel putin in aceasta saptamana secundul Cezar Zamfir. „Deocamdata am venit sa reluam treaba pentru ca am inteles ca echipa nu s-a antrenat de o saptamana. Am venit cu Cezar Zamfir. Vom face auditul ca sa vedem cum sunt datoriile si ce e prin jurul clubului si dupa aceea daca totul e Ok, se va prelua clubul. Nu pot sa vorbesc in numele finantatorului. Eu vorbesc in numele meu”, a mai spus Selymes.

Selymes ataca promovarea in liga 1

Selymes a vorbit pe scurt despre obiectivul sau si asteptarile pe care le are de la Vointa Sibiu. „Sper sa fim noi eroi ai Sibiului. Sibiul e un oras potent, frumos si la meciuri am vazut in liga 1 ca veneau si 10.000 de spectatori. Sunt echipe in prima liga ce au 300 – 400 de suporteri. PE mine ma intereseaza jucatorii si sa revina echipa in prima liga. Am vazut jucatorii, m-am informat. Sper ca negocierile sa ajunga acolo unde trebuie. Totusi in primul rand vreau sa facem o echipa si apoi vom vorbi oficial de obiectiv. Obiectivul meu e sa promovam. Nu am venit sa stau aici in liga 2. Vedem ce aici. Facem si testari. Normal ca o sa aducem si jucatori. Conditii sunt, dar trebuie imbunatatite” a mai spus acesta.