Sepsi rateaza supercupa. Nu joaca cu Dinamo

975

Clujenii au primit vesti rele cu o saptamana inaintea partidei cu Dinamo. Iesit accidentat in minutul 6 al amicalului cu Viktoria Plzen, fundasul Laszlo Sepsi va rata meciul de pe National Arena. Sepsi are entorsa si va reveni la antrenamente cel mai devreme peste o saptamana.

„Momentan nu poate pune piciorul in pamant. Ne pare foarte rau, deoarece era un jucator de care aveam mare nevoie”, a spus Iuliu Muresan, completat de Ioan Andone: „E un lucru grav ca l-am pierdut pe Sepsi. Era un fundas stanga pe care ne bazam”. In cel mai rau caz, Sepsi ar putea sa rateze si primul meci din Liga I din noul sezon.

„CFR castiga finale, nu le joaca

Totusi, clujenii sunt increzatori ca pot triumfa sambata seara. Capitanul clujenilor mizeaza pe forta echipei sale in partidele cu trofee pe masa.
„CFR castiga finalele, nu le joaca. Nu am pierdut niciun trofeu de cand sunt in Romania, la meciurile jucate cu el pe masa”, spune Cadu. „Supercupa e primul obiectiv al sezonului. Am incredere in Andone si in baieti ca vor aduce al 9-lea trofeu”, a punctat si Iuliu Muresan. CFR a jucat trei finale de Cupa si doua de Supercupa, in toate avand castig de cauza.

4 partide a inceput Sepsi ca titular in cele 7 meciuri amicale jucate de clujeni