Sergio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj!

618

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, sambata seara, ca noul antrenor al echipei clujene va fi portughezul Sergio Conceicao, acesta urmand sa semneze un contract valabil pana la finalul sezonului.

„Noul antrenor este cel despre care presa a scris in ultimele zile, Sergio Conceicao. Dar nu sunt toate detaliile puse la punct, mai sunt niste detalii financiare. Dar nu vreau sa spun mai multe pana nu se semneaza, vorba aia, «numai ce e in mana nu e minciuna». Cunoaste foarte bine o mare parte din jucatorii nostri, a facut scoala de antrenor in Italia, deci are organizare defensiva. Ne-am dorit un antrenor sa se muleze cat mai bine pe structura lotului nostru. Va semna pana la sfarsitul sezonului, cu posibilitate de prelungire. Daca o sa ia titlul, o sa pastram regula. Ca un antrenor sa reziste, trebuie sa aiba rezultatele lui Andone. Din cate stiu eu, este la ora actuala cel mai titrat antrenor roman”, a spus Paszkany la Digi Sport.

Tehnicianul Ioan Andone si-a incetat, miercuri, colaborarea cu gruparea CFR Cluj, in urma rezultatelor slabe inregistrate de formatia ardeleana in primele 12 etape ale Ligii I. Dupa rezilierea contractului lui Andone, Arpad Paszkany a declarat ca are o „lista scurta” de 12 tehnicieni, precizand ca viitorul antrenor al echipei va fi in proportie de 99 la suta din strainatate.

Sergio Conceicao, international portughez in perioada 1996-2003, a preluat la 1 ianuarie conducerea tehnica a echipei Olhanense