Severinul se intareste de la Satu Mare

612

Dan Gavrilescu (25 ani), fostul mijlocas dreapta al Olimpiei Satu Mare a semnat miercuri seara pe doi ani cu CS Turnu Servin, echipa nou promovata in Liga I, anunta prosport.ro.

Gavrilescu a mai avut experienta Ligii I pe vremea cand avea 18 si a jucat la Gloria Bistrita, timp de doi ani. Intre 2009-2011 a evoluat pentru Simleul Silvaniei, iar din iarna anului 2011 a jucat la Olimpia Satu Mare. In cursul saptamanii trecute, Gavrilescu a plecat in proble la Severin si dupa doar cateva zile l-a convins pe Marian Bondrea ca merita sa ramana la echipa. Mijlocasul a semnat un contract pe doi ani!

De amintit este faptul ca in primavara, Dan Gavrilescu l-a batut pe fiul fostului mare portar al Stelei, Zoltan Ritli, fapt care i-a adus scoaterea temporara din lotul Olimpiei si mari penalitati financiare. „Sunt foarte fericit ca am refacut pasul acesta in prima liga . Cred ca ma aflu la varsta la care am dobandit maturitatea necesara sa disting raul de bine si sa nu mai repet greselile din trecut”, a declarat mijlocasul Severinului, Dan Gavrilescu, pentru Prosport.