Sibiul a luat bataie cu 2-0 la Alba Iulia. Unirea vrea promovarea

503

Partida a fost controlata in majoritatea timpului de gruparea albaiuliana, care a deschis scorul prin S. Muresan (35). Nou venitul I. Barna a dublat avantajul echipei lui Stelian Gherman, stabilind scorul final in minutul 66.

Gruparea unirista a evoluat in formula Pascal – Olar (in probe, FCM 2 Tg. Mures), Schuller, Bumbac, Bucurica – M. Petrescu, M. Galdean, M. Oprea, Istrate – Cl. Oara, S. Muresan. Au mai jucat Cotolan, Potopea, Fulea, I. Barna, N. Galdean, R. Moga, Al. Man, Rondac, Clipici.

Antrenorul sibienilor, Nelutu Luca, a trimis in teren urmatorul „unsprezece”: I. Popescu (19 ani, Pandurii Tg. Jiu, in probe) – M. Burlacu, Heil, Seran, C. Lungu – Popovici, Beza, D. Tatar, Cruceru – Dudita, R. Negut. Au mai intrat M. Armenean, Medesan, Ojiga, Zeres (ambii de la Jiul Petrosani, transferati in Valea Jiului in aceasta vara, de la Sevisul Selimbar), A. Petrescu, Marginean, Carstean.

„Am dominat meciul, ne-am creat multe ocazii de a inscrie, dar in urma a doua greseli individuale am fost taxati. In prima repriza, Popovici, Negut, Tatar si Dudita au trecut pe langa gol, dar cei care au inscris au fost cei din Alba Iulia, pe o greseala individuala a fundasilor centrali. In a doua repriza s-a jucat mai mult in jumatatea de teren a Unirii. Am ratat si de data aceasta cateva situatii clare si am fost taxati in urma unei nesincronizari. Zeres a avut doua ocazii monumentale, dar le-a ratat, la fel ca si Tatar”, a declarat Cornel Stanila, presedintele Consiliului Director al clubului de pe „Municipal”.

La randul sau, antrenorul interimar Nelutu Luca a afirmat ca echipa a facut un joc relativ bun la Alba Iulia: „Am avut ocazii bune de a inscrie, atat in prima repriza, cat si dupa pauza. Am primit doua goluri, in urma unor nesincronizari in defensiva. Sa nu se uite ca noi avem o cu totul alta linie de fundasi fata de cea folosita de Dorin (n.a. Zotinca). Suferim si in ofensiva, dar speram ca, pana la ora primului meci de campionat, cel de la Brasov, cu Corona, sa remediem aceste greseli. Pentru moment, eu asigur interimatul, la conducerea tehnica a acestei echipe, pana in momentul in care va fi gasit un antrenor care sa se plieze pe proiectul celor din conducerea clubului”.

A plecat o echipa intreaga

Dupa ce s-a renuntat la serviciile lui Panait, Oltean, Tibre si Gombar, iar Musca, Rebenciuc si Ad. Popa au parasit Sibiul, CSU Vointa s-a despartit de alti cativa jucatori, zilele trecute. Razvan Neagu a plecat, la fel ca si Issa, Camara si Papa.

Marti, meci in Cupa Romaniei

CSU Vointa va juca, marti, 28 august, la Mihalt (jud. Alba), primul meci oficial din noul sezon, in Cupa Romaniei „Timisoreana”, cu o echipa din Liga a IV-a din judetul vecin, Arena Alba Iulia.