Singura echipa din Romania cu echipament personalizat joaca in Liga a V-a!

1395

ASU Politehnica Timisoara, din liga a cincea, are ghetele personalizate fiind un caz unic in Romania. In general doar unii fotbalisti isi mai personalizeaza ghetele, dar nu s-a mai intalnit ca o intreaga echipa sa poarte acelasi model de ghete, cu sigla clubului.

Ghetele sunt din piele de cangur si au fost oferite ca sponsorizare de patronul unei firme de echipament sportiv, care este si el suporter al Politehnicii. Asadar, dupa ce jucatorii au fost imbracati de suporteri cu un echipament creat si cumparat din banii lor, acum fanii ii mai si incalta pe fotbalisti. Tot azi a fost prezentat si echipamentul de deplasare al lui ASU Politehnica.

Antrenorul Toni Foale si jucatorii Dan Serban si Tiberiu Popoviciu au prezentat noile ghete si echipamentul de deplasare.

ASU Politehnica e departe de a fi un club cu adevarat profesionist: jucatorii nu au salarii, joaca din placere, clubul este finantat de Universitatea Politehnica si cu ajutorul donatiilor suporterilor. Cu toate acestea, la capitolul imagine, alb-violetii stau excelent.

Duminica, va avea loc primul lor meci in nocturna: Politehnica Timisoara – AS Nadrag. Va fi un spectacol remarcabil. Nocturna stadionului Stiinta nu este la fel de puternica precum cea de pe “Dan Paltinisanu” sau alte stadioane din primele doua ligi, insa este omologata de AJF Timis.

Sursa: Radu FAUR / Liga2.ro