In ce situatie a ajuns Mutu la Pune City.

Transferat ca o vedeta la Pune City, intr-un campionat al Indiei in care fostul star de la Fiorentina, Chelsea sau Inter era asteptat sa fie printre cei mai buni jucatori, Mutu a ajuns sa fie rezerva, de cele mai multe ori neutilizata.

Nu vedeta, ci jucator „de lot”
Atacantul de 36 de ani a fost titular intr-un singur meci in cele sapte etape scurse pana acum, iar in ultimele doua meciuri n-a jucat nici macar un minut. Tehnicianul „Briliantului” de la Pune, fostul mare international englez David Platt a explicat ca romanul nu are in niciun caz statutul unei vedete sau al unui fotbalist capabil sa traga toata echipa dupa el, ci mai degraba al unui jucator „de lot”, care trebuie sa profite de fiecare sansa oferita.

„Adrian a jucat 30 de minute in al doilea meci si a intrat si cu Chennaiyin. Am vrut sa-l introduc si in al treilea meci, dar din pacate s-a accidentat Jackichand Singh si a trebuit sa fac o alta schimbare, post pe post.

Mutu are abilitatea de a gasi spatii, de a finaliza si de a crea ocazii, cu care aproape ca ne-a adus un punct nemeritat in meciul cu Chennai. Este un membru valoros al lotului, dar nu il pot privi ca pe o vedeta. E un jucator important pentru campionatul Indiei, dar pentru noi e important cum se prezinta la antrenamente si in jocurile in care intra pe teren. E unul din cei patru atacanti ai nostri care ne ofera patru variante diferite pentru ofensiva”, a explicat Platt.

In varsta de 36 de ani, Mutu ajuns in India la inceputul acestui sezon, dupa ce a stat pe bara aproape un an, dupa despartirea de Petrolul. Obiectivul declarat al lui Mutu este sa revina in vederile echipei nationale pentru Euro 2016, insa ii va fi greu sa-l convinga pe Anghel Iordanescu daca nu va primi sanse nici macar la Pune.

1 – un meci a jucat Mutu la Pune ca titular, formatie clasata pe primul loc in India, dupa 7 etape

sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here