LIGA 2

Situatie INCREDIBILA in fotbalul romanesc: un meci s-a INCHEIAT in doar 3 minute. Ce s-a INTAMPLAT

Liga a doua din Romania ofera un moment halucinant.

Situatie incredibila la un meci din Liga a doua din Romania. Partida dintre Olimpia Satu Mare si Metalul Resita s-a terminat dupa doar trei minute din pricina unui protest al jucatorilor echipei oaspete.

„Fotbalisti 2015 = sclavi” este banner-ul cu care au intrat resitenii pe teren. Jucatorii de la Metalul s-au asezat la mijlocul terenului, formand un zid si au refuzat sa participe la meci. Arbitrul partidei i-a avertizat in legatura cu acest gest, dar nu i-a putut convinge sa joace efectiv. Dupa trei minute, cei de la Olimpia Satu-Mare au trimis mingea in out, iar arbitrul a fluierat finalul partidei. Jucatorii Olimpiei au fost de partea adversarilor lor si i-au aplaudat pe acestia in momentul in care paraseau terenul.

Confruntarea dintre Olimpia Satu-Mare si Metalul Resita conta pentru etapa a 14-a a ligii secunde, prima a returului. Metalul se afla intr-o situatie critica, ocupand ultima pozitie a clasamentului in Seria a doua. Eugen Trica a demisionat de la gruparea resiteana in urma cu o saptamana.

sursa: prosport.ro

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP