Soc in cantonament: Turcii s-au LUAT LA BATAIE INTRE EI inaintea meciului cu Romania!

685

Conform cotidianului Milliyet, pe site-urile de socializare a aparut, miercuri seara, un zvon ca Volkan Demirel si Burak Yilmaz s-ar fi batut in cantonament. Potrivit site-urilor respective, cei doi initial s-au certat, iar apoi situatia ar fi degenerat, iar Volkan i-ar fi spart nasul lui Burak Yilmaz. Acesta din urma a reactionat dupa aparitia acestui zvon postand pe contul sau de Twitter o fotografie cu el si Volkan Demirel, negand astfel existenta vreunui conflict.

Altfel, fotbalistii din nationala Turciei s-au relaxat la show-ul unui celebru comedian turc, Cem Yilmaz, inainte de meciul cu Romania, programat vineri, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, informeaza cotidianul Star.

Cem Yilmaz a facut cateva glume legate de jucatori. El a glumit pe seama noii frizuri a lui Arda Turan, dar l-a mentionat si pe portarul Volkan Demirel in reprezentatia sa: „La show-ul meu de data trecuta, in primul rand se afla o femeie care imi tot spunea: «Te rog, nu ma mai face sa rad atat. Sunt insarcinata!». Mi-a fost teama la un moment dat ca va sari copilul. Din fericire, daca s-ar intampla asa ceva acum l-ar prinde Volkan. Numai ca mi-e teama sa nu degajeze”.

Sursa: Realitatea Tv