Statea pe internet toata ziua si nu ii pasa ca e OBEZ! Un simplu CLICK i-a schimbat radical VIATA. Cum ARATA acest tanar dupa ce a SLABIT 181 de kg

1886

Un om a demonstrat ca imposibilul este posibil.

Toata lumea stie ca succesul pentru a scapa de kilogramele in plus consta in sport si adoptarea unui stil de viata sanatos, cu o dieta adaptata organismului fiecaruia dintre noi.

In timp ce aceste lucruri nu mai sunt un secret pentru nimeni, multi oameni nu reusesc sa rezolve aceasta problema si nu gasesc un plan de exercitii care sa functioneze pentru ei.

Alimentele pe care noi le consideram gustoase nu sunt neaparat si cele mai sanatoase pentru corpul nostru. Jesse Shand este un tanar care avea mari probleme cu greutatea si adora sa stea pe internet ziua intreaga. Nu ii statea mintea la o dieta echilibrata si nu a facut niciodata sport.

Intr-o zi, insa viata lui s-a schimbat complet dupa ce a accesat un link pe internet. Ce a descoperit acolo l-a facut sa isi dea seama ca trebuie sa isi reorganizeze viata, ca trebuie sa adopte un stil sanatos.

Transformarea lui atat in ceea ce priveste personalitatea, dar si latura fizica este radicala.

sursa: protv.ro