Steaua a invins Chiajna cu 1-0!

1124

  Steaua Bucuresti a invins pe Concordia Chiajna cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, in Ghencea, in ultimul meci din etapa intai a Ligii I de fotbal.

Unicul gol a fost marcat de Raul Rusescu (49), din pozitie suspecta de ofsaid. Stelistii au avut si doua bare transversale, prin Adi Rocha (27) si Stefan Nikolic (82). Ambele formatii au terminat in 10 oameni, dupa eliminarile lui Latovlevici (90), respectiv V. Creţu (90+2).
Un moment inedit s-a petrecut in min. 37, cand au pornit in timpul jocului aspersoarele care uda terenul, la poarta Concordiei.
Pe bancile tehnice ale celor doua echipe s-au aflat antrenori care au activat in stagiunea precedenta la cealalta formatie: Laurentiu Reghecampf (Steaua), respectiv Ilie Stan (Concordia).

Echipele Viitorul Constanta si FC Brasov au terminat la egalitate, 2-2, intr-o alta partida din cadrul primei etape a Ligii I de fotbal, disputata luni seara la Galati, pe stadionul „Otelul”. Viitorul, formatie nou-promovata pe prima scena a fotbalului romanesc, a marcat prin Vlad Rusu (min.32) si Cristian Cristea (min.75), in timp ce Mugurel Buga a reusit o „dubla” pentru brasoveni, in minutele 2 si 48.

http://youtu.be/zXuf3NbgPTw

Sursa: AGERPRES