Steaua a invins Litex Loveci cu 3-0 in meciul de prezentare si Becali e in extaz: „Avem echipa puternica!”

691

  Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia bulgară Litex Loveci, pregătită de fostul internaţional Hristo Stoicikov, într-un meci amical în care şi-a prezentat lotul pentru sezonul 2012-2013.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dumitraş ’37, Chipciu ’44 şi M. Costea ’65.

Litex Loveci a evoluat în inferioritate numerică din minutul 76, dipă eliminarea lui Popov.

Steaua Bucureşti: Stanca (Tătăruşanu ’46) – Dumitraş (Georgievski ’46), Gardoş (Martinovici ’46), Chiricheş (Puşcaş ’71), Latovlevici (Lupu ’46, Roşu ’87) – Pinitilii (Bălan ’46), Bourceanu (Filip ’46) – Chipciu (Năstăsie ’46), Rusescu (Fl. Costea ’46), Tănase (M. Costea ’46) – Rocha (Nikolici ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Meciul a fost arbitrat de Robert Dumitru.

La meciul din Ghencea au asistat 10.541 de spectatori.

Cu ocazia acestei întâlniri, steliştii şi-au prezentat noul echipament în care vor evolua în meciurile din deplasare.

În debutul partidei, galeria echipei Steaua i-a adresat injurii antrenorului formaţiei Litex Loveci, Hristo Stoicikov. Imediat după golul marcat de Mihai Costea, tehnicianul bulgar s-a întors la banca tehnică şi a şutat într-o sticlă cu apă care a ajuns în tribună. Stoicikov a mers la gard şi le-a cerut scuze fanilor stelişti pentru gestul său.

După golul marcat de Mihai Costea, galeria stelistă a scandat „Cruduţa”.

Finantatorul stelist Gigi Becali a explodat de bucurie dupa meci. „Mi-au plăcut ambele echipe folosite de Reghecampf, dar mai mult cea din repriza a doua. Echipa din repriza secundă a fost mai tehnică, iar în prima parte a fost o formaţie mai în forţă. Mi-au plăcut fraţii Costea, Dumitraş, Lupu, Filip. Prestaţia lor mă bucură. Tibi Bălan a început să semene cu cel pe care îl ştiam. În prima repriză n-am pasat deloc la mijlocul terenului, dar în partea a doua s-a pasat bine la mijloc. Până acum am criticat, dar acum gata. Jucătorii sunt ambiţionaţi. Mi-a plăcut golul lui Chipciu, dar dacă nu marca… Dar parcă nu mai e Chipciu ăla de la început. Dar a marcat şi a scăpat de critici. Nu mai avem nevoie să mai facem achiziţii 2-3 ani, poate aşa câte unul doar. Văd o echipă puternică a Stelei, mă bucur că avem rezerve de valoare”, a spus Becali.

Sursa: Mediafax

http://youtu.be/VK9uFKHrGRk