Steaua a trecut de Tg Mures cu 3-1. Szukala si Parvulescu au iesit accidentati de pe teren

1024

Cu Targu Mures, in 16-imile Cupei Romaniei Timisoreana, Reghecampf nu a avut niciun titular de la derby-ul cu Rapid. Tibi Balan a fost capitanul stelistilor, care au inceput cu Gabriel Machado si Mihai Costea in atac.

Dupa 12 minute pe Ghencea, Prepelita a obtinut un penalty pentru Steaua, iar Mihai Costea l-a executat pe portarul de 21 de ani de la Targu Mures cu o „scarita”. Gardos nu a stat pe teren decat o jumatate de ora. Stelistul a fost eliminat pentru doua galbene. Cu un om in plus, muresenii i-au pus la treaba pe stelisti. Dalbea a egalat inainte de pauza.

Intrat la pauza, Nikolic a adus-o din nou pe Steaua in avantaj dupa doar trei minute. Mihai Costea a dat pasa decisiva. Cel mai bun om de pe teren, Costea a reusit dubla peste alte doua minute si l-a cucerit pe patronul care l-a criticat mereu pentru inconstanta. Steaua a jucat ultimul sfert de ora cu doi oameni in minus. Szukala a iesit accidentat, dupa ce Reghecampf epuizase toate schimbarile. Lasat pe teren pana la final, Mihai Costea a alergat dupa hattrick dar nu i-a iesit. Parvulescu a cazut si el la datorie in minutele de prelungire, cand a fost secerat de un adversar si Steaua a castigat meciul cu Targu Mures cu trei oameni mai putin pe teren.

Trupa din Ghencea s-a impus cu 3-1 si este in optimile Cupei Romaniei Timisoreana.