Steaua – Ajax si CFR Cluj – Inter se vad la trei televiziuni!

997

AJAX_STEAUAMeciurile serii pentru romani in Europa League sunt transmise in aceasta seara, in direct, de Digisport, Dolcesport si ProTv.

CFR Cluj- Inter deschide balul, de la ora 20:00, meciul fiind transmis in direct de Digisport 1, ProTv si Dolcesport.

” Este pentru prima data cand as putea juca impotriva unei echipe romanesti, am si emotii, dar si un sentiment ciudat, confuz. Oricum, va fi un meci special pentru mine. Cred ca n-ar trebui sa ne referim la romani ca ar fi saraci, avem complexul acesta de saracie si ca plecam mereu cu sansa a doua. CFR este o echipa buna, a dat continuitate istoriei sale, a progresat, iar in Liga Campionilor a obtinut rezultate la care nu se astepta nimeni, fiind la un pas de primavara europeana. Este o echipa importanta si respectata in Europa „, a declarat Cristi Chivu.

De la ora 22:00 se joaca Steaua – Ajax, de asemenea, in direct la Digisport 1 si Dolcesport 1.

„Suntem pregatiti sa jucam la victorie si sa remontam scorul din tur la Bucuresti. La Amsterdam nu am facut un meci bun, am avut doua ocazii, altfel stateau lucrurile la 2-1. Vreau sa fiu multumit cu ceea ce am facut, dupa ce voi iesi de pe teren. O sa jucam si pentru Nesu, de fapt pentru toti stelistii”, a declarat Raul Rusescu.